Book your table
Menu

Taiko Asian Restaurant | Conservatorium Hotel

Van Baerlestraat 27
1071 AN AMSTERDAM
020 570 0000
Netherlands
taiko@conservatoriumhotel.com

TAIKO CUISINE

Go down

Taiko

Taiko is het bekroonde, op de Aziatische keuken geïnspireerde restaurant van Schilo van Coevorden en één van de beste hotelrestaurants van Amsterdam. Schilo, een chef-kok op de top van zijn creativiteit, gaat verder dan het culinair verleiden van zijn gasten. Met de ingrediënten schoonheid, smaak, aroma en textuur weet hij werkelijk zintuigen te prikkelen. Van zaterdag 20 juli tot en met zondag 18 augustus heeft het Taiko Team een jaarlijkse zomerstop. Zowel Taiko Cuisine als Taiko Bar zijn in deze periode niet geopend. Wij zien u graag weer terug op maandag 19 augustus!

Om te reserveren, klik hier.

Detokkusu

Lang voordat de vier elementen aarde, lucht, vuur en water ontstonden, spreekt de legende over een vijfde element die vaak wordt beschouwd als de bron van alles om ons heen. Dit onzichtbare, ongrijpbare element kreeg later een naam om de basis ervan weer te geven als oorsprong voor ons allemaal, en vertegenwoordigt vandaag de dag een bron waar onze geest, lichaam en ziel naar kunnen terugkeren – Akasha. We brengen onze Akasha Spa naar Taiko Cuisine en combineren aarde, lucht, vuur en water met de elementen van Taiko: schoonheid, smaak, aroma en textuur. Tijdens Detokkusu, wat detox betekent in het Japans, serveren wij een vijfgangen pescetarisch menu waarbij gezondheid en welzijn centraal staan ​​(vijfgangen vegetarisch menu is ook mogelijk). Breng uw avond naar een hoger niveau met onze zelfgemaakte mocktail en thee-pairing. Elke maandag verkrijgbaar bij Taiko Cuisine.

Reserveer uw tafel hier

Net zoals vroeger weerkaatst ook nu het ritme van de drum tegen de wanden

Wie vroeger over de Paulus Potterstraat liep kon, als de ramen geopend waren, studenten hun drumsolo’s horen oefenen. Precies op de plek waar nu Taiko restaurant gevestigd is, bevond zich ooit het drum lokaal van het Conservatorium Amsterdam, de muziekschool waarnaar het hotel vernoemd is.

Restaurant
"We honour all the beautiful flavours and textures from across the Far East"

Een bezoek aan Taiko, is in alle opzichten een sensorische ervaring.

Een ode aan de mooie smaken en texturen uit het Verre Oosten, dat is chef Schilo van Coevordens Taiko restaurant in het Conservatorium hotel. De cuisine is modern-Aziatisch, de uitstraling internationaal en de sfeer ongedwongen “Amsterdams”

Restaurant

Met zijn team vakmensen uit onder andere China en Japan bewaakt hij authenticiteit, maar creativiteit gaat ten alle tijden voorop

In Amsterdam, om de hoek van het hotel, liggen zijn roots. In Azië ligt zijn hart. Als chef, klassiek Frans geschoold, maar al vroeg getriggerd door de exotische smaken en texturen uit het Verre Oosten, zijn Taiko en Taiko bar, het doek waarop Schilo van Coevorden zijn creativiteit de vrije loop laat.

Over Schilo

Taiko Asian Restaurant | Conservatorium Hotel

Van Baerlestraat 27
1071 AN AMSTERDAM
020 570 0000
Netherlands
taiko@conservatoriumhotel.com
Conservatorium Hotel

Book your table

Book your table at Taiko Cuisine here . For more information, please send an email or contact 020 570 0000.

Taiko Cuisine
Monday to Thursday 6.30 p.m. to 10.30 p.m.
Friday - Saturday 6 p.m. to 10.30 p.m.
Sunday closed

Taiko Bar
Monday to Thursday 5 p.m. to midnight
Friday - Saturday 5 p.m. to 1 a.m.
Sunday closed

Taiko Asian restaurant of the year 2023